Juli-07:
Brudbuketten är beställd! Min snälla mamma hjälper oss att ordna, beställa och hämta denna utifrån mina önskemål. Det blir röda och cremefärgade rosor, samt lite hjärtan på tråd. En enkel, lite rund variant. Till Pär en röd ros till knapphålet. En liten, lite bukett med rosor till näbben (Theo alltså, om han nu vill agera näbb när det väl är dax, det vet man aldrig) får vi på köpet!

Vi stöter på det första riktigt jobbiga momentet i denna bröllopsplanering. Vi inser att det är urjobbigt att bestämma vilka drycker vi ska ha till brudskål, till mat, till bar etc. Och hur mycket ska man köpa? Vad ska finnas i baren? Jösses. Man kan bli gråhårig för mindre.

Mor & Far Prahl och Mamma Birgit lovar att hjälpa oss att sköta pyntandet av kyrkan. Våra vänner och gäster Sara & Anders kommer komma ner redan på fredagen och lovar att åka över till Danmark åt oss för att handla lite blommor etc att pynta med i kyrkan.

Provar ut ringar. Bestämmer gravering. Här har vi fått hjälp!

Inhandlingen av alkohol på Bordershopen ordnad. Pär och Kilander körde ner och löste detta kanon!

Vi träffar bröllopsfotografen Fia. Kollar kyrkan och nere vid havet där vi tänkt fotas. Det blir toppen!

Tränar i kyrkan med Anne-Prästen. Detta ska nog gå vägen :-).

Vigselprogrammet klart och färdigt för utskrift.

Börjar på bordsplacering och festprogram.

Vår underbara familj och vänner ordnar Möhippa och Svensexa för oss den 21/7. Vi hade fantastiska dagar! Bildbevis på detta kommer så småningom, men i nuläget har de respektive arrangörererna konfiskerat alla fotobevis :-). Jag hoppas kunna få tag på fotona efter bröllopet :-).

Juni-07:
Hindersprövning fixat.
Möte med prästen, diskuterat in & utgångsmarsch, psalmer, diktläsning etc etc.
Möte i festlokalen - spikat meny, diskuterat tider etc.
Börjat på vigselprogram
Diskuterar låtar och solosång i kyrkan. Det mesta börjar falla på plats.
Vi bestämmer plats för fotografering.
Toastmaster Kilander har ordnat med vår transport från kyrkan till stan.

Maj-07:
Discjockey bokad.
Hotell för bröllpsnatt bokad.
Delar av sång i kyrkan fixad.
Bokat tid för att träffa prästen, Anne Westin, som ska viga oss.
Pärs outfit för bröllopet är ordnad! Det blir supersnyggt!

Svar på inbjudan börjar trilla in. Många hittar till hemsidan men väldigt få verkar hitta till gästboken. En liten hälsning gör oss väldigt glada!

April-07: Jag hittar mina brudskor! Supersnygga och användbara till fest även efter bröllopet.
Vi pysslar och gör klart inbjudningskorten.
Dessa lägger vi på postlådan 20/4.

Jag sitter med hemsidan på all tid jag har över (inte så mkt efter jobb, dagishämtning, middag osv) och sakta men säkert tar den form...:-).

Mars-07: Vi handlar diverse saker på Panduro och Ordning och reda och börjar spåna på inbjudningskort, text osv osv.

Februari-07: I slutet av månaden finner jag en brudklänning av precis sådan modell jag tänkt mig!

Januari-06: Jag och Nina besöker bröllopsmässan i Ängelholm för att få lite inspiration. Till råga på allt hamnar vi på ett gigantiskt uppslag i HD. Jösses, jag som avskyr att vara framför kameran...

December-06: Vi bestämde oss för att vi vill vigas i Välluv kyrka. Ringer för att boka tid och den tid som vi först tänkt oss är redan upptagen! Trots att det är så långt i förväg... Vigseln får helt enkelt bli ganska tidigt, kl 14.00, vilket gör att förmiddagen kan bli lite stressig, men å andra sidan får vi mer tid för att partaja och umgås med släkt och vänner!

Vi började även leta festlokal, vilket visar sig vara ganska besvärligt! Helst vill vi ha ett ställe där vi kan ta med oss åtminstone egen dryck, och det är inte helt enkelt att hitta. Vi åkte runt och tittade på flertalet lokaler, innan vi hittade Möllegrändens festvåning inne i stan. Vi åkte in för att träffa Gudrun och bestämde oss ganska omgående för att detta var rätt plats för att ha vår fest.


November-06: När vi firade vår 8:e årsdag med tre rätters middag ställde Pär den stora frågan, och fick Ja :-).