Möhippa 070721
Denna lördag var dagen för Pärs svensexa. Trodde jag. Pär trodde att det var dagen för min möhippa. Ingen av oss hade väl egentligen tänkt på att de skulle kunna fånga oss samma dag, det borde ju vara alldeles för krångligt med barnvakt osv. Vi blev således ganska grundlurade :-).

Min dag var fantastiskt roligt! Det var helt galet kul att ha alla tjejerna där, från så många olika håll i landet, på samma gång. De hade ordnat, fixat, planerat och donat så mycket och allt för min skull. Helt överväldigande! Dagen började på turridning på Söderåsens Islandshästar, till min stora förtjusning. Därefter dukades en stoooor lunch (à la Anneli) upp. Senare följde frågesport, hemmaspa på Pålsjöbaden, skulpterande, äktenskapsråd, middag på Barfota mat&vin, och utgång på stan. Vi mötte upp Svensexegänget ute på stan sent på kvällen och hade otroligt roligt!
Vilken dag! Ett minne för livet! Tusen tack till alla som la ner så mycket tid på min dag genom enormt mycket förberedelser, att ta sig till Helsingborg och efterarbete med otroligt fin Prahlinbok och bildspel på bröllopet.
Tack tack tack!

Tagen på sängen mer eller mindre... Mimmi informerade snabbt på trappen att "Farfar hämtar Theo & Biggles, allt är fixat" :-).
Härlig ridtur i vacker natur. I sällskapet fanns många hästtjejer som tyckte detta var det toppenaktivitet. Mimmi, Hannah & Elliot stannade dock på stallbacken.


Efter ridturen dukades lunchen upp. Och vilken lunch! Anneli hade i vanlig ordning gjort ett jättejobb!
Jag fick även dagens första present, En Prahlin-tröja :-)? Aningens tajt kanske??? :-D


Möhippans yngsta och enda manliga deltagere - Lille Elliot
Frågesport (Pär var inspelad av Nina tidigare i veckan. Vi var grymma :-)) och mer presenter. Bla en ram med foto på alla tjejerna!På Kallbadhuset Pålsjöbaden. Bastu, bad och hemmaspa! Nice!


Även svensexegänget intog Pålsjöbaden. Pär gjorde en utbrytning till damernas :-).


Aktiviteter på Pålsjöbadens terass, bubbel, skulpterande, musik, finfina mansplåster :-) mm.
Middag på Barfota med vacker kvällshimmel över havet.


Mycket senare på Bara Vara.

Vilken dag! Oförglömlig!

Glöm inte gästboken!